Lunchwrap met erwtjes, avocado en gerookte forel

Lunchwrap met erwtjes, avocado en gerookte forel








ingredienten voor 4 personen

  • 4 volkoren wraps
  • 200 g diepvries erwtjes
  • 1 avocado
  • 200 g gerookte forel
  • 3 takjes munt
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bio citroen
  • 150 g haverroom
  • olijfolie
  • peper en zout

hoe maak je het klaar

Kook de erwtjes 1 minuut in gezouten water, laat onmiddelijk schrikken in koud water en laat uitlekken. Pel en plet het knoflookteentje. Meng de erwtjes met de knoflook, munt, sap van 1/2 citroen en breng op smaak met peper en zout. Pel de avocado, snij het vruchtvlees in blokjes en besprenkel met citroensap. Bestrijk de wraps met de room, beleg met erwtjes, verse muntblaadjes en forel, rol op en serveer of geef mee naar school of werk in een hippe brooddoos. Smakelijk!