Papillot van roodbaars op z'n Italiaans

Papillot van roodbaars op z'n Italiaans










ingredienten voor 4 personen

  • 200 g bio kerstomaten
  • 16 groene bio olijven, ontpit
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 4 roodbaarsfilets
  • bio oregano
  • 4 eetlepels bio olijfolie
  • zeezout, peper

hoe maak je het klaar

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kerstomaten in vieren en de olijven in rondjes. Knip vier rechthoekige vellen bakpapier uit en leg in het midden van elk vel een handvol spinazieblaadjes. Leg er 1 visfilet op en verdeel daarover de tomaten en de olijven. Bestrooi met plukjes oregano, kruid met zeezout en peper en besprenkel met olijfolie. Sluit de papillotten en leg ze in een ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven. 


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!