Tournée Minérale of personale?

Tournée Minérale of personale?

Tournée Minérale of Tournée Personale

Het is weer zo ver: februari is de maand van Tournée Minérale en na het succes van vorig jaar doen we ook dit jaar weer mee met onze praktijk.

Februari zonder alcohol

Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij.

Een glas wijn bij het eten, een pint na het sporten: voor velen maakt het deel uit van de dagelijkse routine. In 2013 dronk 82% van de Belgen alcohol, ook al brengt dat nogal wat risico’s met zich mee. Het beïnvloedt je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het heeft ook impact op je veiligheid en op je gedrag.

Een initiatief van Stichting tegen Kanker en De DrugLijn

In 2017 sloegen De DrugLijn en Stichting tegen Kanker de handen in elkaar. Met ‘Tournée Minérale’ daagden ze iedereen uit om een maand lang geen alcohol te drinken. 

Tournée Minérale werd in geen tijd een begrip. Dus gaan we nu voor een volgende editie. Hopelijk samen met jou! Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer meedoet, of al vaker een maand alcoholvrij door het leven ging. Een maand stilstaan bij je alcoholgebruik, levert je alleen maar voordelen op.

Alcohol geen uitdaging? Ga voor Tournée Personale

 Kies je eigen uitdaging. Een maand geen frisdrank, een maand geen beeldscherm, een maand geen koffie, een maand geen suiker  ... Samen zoeken we een uitdaging op maat en maken we enkele afspraken. 

Doe samen met ons mee! 

Je zal zien, samen gaat het stukken gemakkelijker. Je kan je inschrijven via de website van Tournée Minérale https://www.tourneeminerale.be en kies dan ‘Dieetpraktijk Eet Bewust  of rechtstreeks via deze link:

https://goo.gl/VDMoa6

Onze trouwe nieuwsbrief lezertjes hebben reeds de mogelijkheid gekregen om via mijn praktijk zich aan te sluiten bij Tournée Minérale en het e-book "hippe alcoholvrije drankjes" te mogen ontvangen. Wens jij ook het e-book te ontvangen? Stuur mij dan een mailtje naar info@eetbewust.be en jij kan ook aan de slag met mijn "hippe alcoholvrije drankjes". 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!