Overgewicht

Overgewicht en zwaarlijvigheid (obesitas) vormen een mondiaal gezondheidsprobleem. De oorzaak van overgewicht is niet enkel te veel eten en te weinig bewegen, maar vaak is het een combinatie van verschillende factoren. Deze oorzaken zijn voor iedereen anders. Vaak hebben mensen met overgewicht reeds verschillende populaire gewichtsverliesprogramma's gevolgd die op lange termijn geen succes hebben.

Als ervaren diëtiste kan ik u helpen om meer inzicht te krijgen in gezonde voeding. Door een persoonlijke aanpak en door je bewust te worden van je gedrag en gewoontes, kan ik je helpen blijvend je eetgedrag te veranderen. Met kleine aanpassingen aan je eet- en leefpatroon kan je reeds succes boeken. Met een goed op maat aangepast voedings- en beweegpatroon kan reeds een gewichtsverlies van 0.5 tot 1 kg per week bekomen worden wat een gezondheidswinst betekent van 5 tot 10%. 

Geen strenge diëten. Wel pure, gezonde en lekkere voeding is de basis tot een goede gezondheid.

wat kan je verwachten

wat ik hoor van mijn klanten

" Ik heb mijn bloed laten trekken en de uitslag is super, mijn cholesterol is gedaald! Dit dankzij uw persoonlijk schema en de goede tips. Ik heb meer energie en ben afgevallen zonder hongergevoel te ervaren. U heeft mij een nieuwe leefstijl aangeleerd die ik blijf volgen, bedankt hiervoor."  Fabienne.V- 2017

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken, neem gerust contact met mij op.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!