Consultaties kunnen digitaal of real life doorgaan in de praktijk. 

               Samen werken aan jouw verhaal rond voeding en leefstijl

Beste bezoeker, 

Blij dat je een kijkje neemt op mijn website, welkom.
Het is mijn missie om jou op weg te helpen naar een betere gezondheid en te streven naar evenwicht tussen lichaam en geest door een gezondere leefstijl.
Laat mij hierin jouw coach zijn om te luisteren naar jouw verhaal, je te motiveren en je te helpen bij het bereiken van jouw doel.
Als erkend diëtiste met reeds 20 jaar ervaring als klinisch diëtiste waarvan 16 jaar ervaring in mijn zelfstandige praktijk geef ik advies op maat vertrekkende van de gewoontes van de cliënt.
Na een professionele begeleiding heb je geleerd gezondere voedingskeuzes te maken, omgaan met moeilijke momenten, je emoties beter te begrijpen, zelfstandig variatie te brengen in je weekschema en zelf lekkere en voedzame maaltijden te bereiden. Zo is de basis gelegd naar een gezond resultaat op lange termijn. Heb je nood aan inspiratie, dan verwijs ik je graag naar mijn blog.  
Ik hecht veel belang aan een goede dialoog tussen diëtist en cliënt. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt en dat we samen kunnen werken aan jouw verhaal rond voeding en leefstijl.
Ik ben een diëtiste erkend door het RIZIV en ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten, Eetexpert, Vlaamse Diabetesliga en Vlaamse Coeliakievereniging.
Het is belangrijk om up to date te blijven over nieuwe inzichten. Daarom volg ik op regelmatige basis bijscholingen zodat ik jullie de best mogelijke begeleiding kan geven.
Als je na het lezen van mijn website nog vragen hebt of een afspraak wilt maken mag je mij altijd contacteren. Ik verwelkom u graag in mijn praktijk te De Pinte en Wondelgem. 

Gezonde groet, 
Isabelle
Diëtiste, voedings- en leefstijlcoach