Stressreductie

Zorg voor een mooi evenwicht tussen inspanning en ontspanning

Iedereen heeft wel eens last van stress, jij vast ook? Kortdurende stress is geen probleem, maar chronische stress wel. Het ligt aan de basis van tal van klachten en ziektes. Om klachten te voorkomen of tijdig aan te pakken, is het belangrijk om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen in tijden van stress.  

We laten onze talenten vaak door kritiek van anderen ondermijnen. Iedereen handelt naar best vermogen met het bewustzijn dat hij of zij op dat moment heeft. Door je ervan bewust te worden welke gewoonten niet meer dienen, kunnen ze transformeren. Deze gewoonten hebben tot nu toe geholpen om "te overleven". Het besef dat ze je nu niet meer dienen, is een stap in de nieuwe richting naar heling toe. 

Het uiten van je emoties is heel belangrijk. Het opslaan van je emoties zal je levenskracht stagneren en dat voel je lichamelijk. Je hyperventileert, je hebt een krop in de keel, je verteert je eten/emoties niet,...

Ik leer je als coach hoe je je emoties op een andere manier kan uiten zodat er geen stagnatie meer is en er weer energie in je organen kan stromen.

"heb aandacht voor het hier en nu en adem"